søndag den 4. marts 2012

2. & 4.3 Hjemmelavet flødeis uden krystaller


Hjemmelavet skovjordbær- og solbæris. Flødeis naturligvis.
Når det er fredag, må man spise is til dessert. 


Nogle fredage spises der frosne bananer med chokoladeovertræk. Andre fredage går lidt mere alvorligt til værks.


Det stod nemlig skrevet i stjernerne (eller et andet sted), at det var på tide med hjemmelavet flødeis... og hvorfor nøjes med én udgave?


Hjemmelavet flødeis med vanilje
...Når man kan kan lave flere?


Jeg holder mig normalt til den klassiske: fløde/sødmælk, æggeblommer, sukker + smag. Legeret og pisket i hånden under indfrysning. Du behøver ikke nogen ismaskine for at få en god, cremet is uden krystaller. Du skal blot være tilstede for at piske massen op et par gange, mens den fryser til is. 


ALLE MINE OPSKRIFTER PÅ IS KAN FINDES HER

- i flæng kan nævnes: 
klassisk flødeis med vanille
hvid chokoladeis med passionsfrugt
mørk chokoladeis med karamelliserede mandler
fortættet solbæris 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar