onsdag den 3. august 2011

3.8 Gamle kendinge

Dem har vi da vist set før!





Nemlig. For det er mad med pondus og substans. Mad, der holder.
Findes under kategorierne kød og pålæg samt opskrift på knækbrød - hvis man havde lyst til at gå i køkkenet.
- Og så er det gode ting at putte i en madpakke. Den madpakke, den madpakke....!

Så er det kogebogstid.



Eller måske ville det være mere passende at kalde det for kogebog- OG god underholdnings-tid.
Her er der nemlig tale om lige dele godt læsestof og opskrifter broderet ind i hinanden, så man simpelthen er nød til at læse bogen fra ende til anden. Hvem vil gå glip af at høre om den kommunalt ansatte byggetekniker Maurizio Tomassini, for hvem eftermiddagens kaffepause på den lokale bar var så vigtig, at forvaltningsdomstolen i Umbrien i 1996 tilkendte ham denne??? Eller en beskrivelse af "Frokost i Trentino" - så malende og levende, at man selv blev i tvivl om, hvor vidt man selv var til stede.
At opskrifterne tilmed er gode skader ikke.
Bøger som disse kommer der flere af på denne blog.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar